Academies
 
Voetbalacademie
 
Acties

Kinderen en jongeren die graag voetbalcompetitie spelen kunnen lid worden van een lokale voetbalclub. Tijdens wekelijkse trainingen en wedstrijden worden de basistechnieken en -tactieken aangeleerd onder leiding van gemotiveerde trainers. Clubs in Kasterlee, Dessel en Retie hebben een aanbod vanaf 4 jaar en dit op regionaal, provinciaal en landelijk niveau.      

Spelers plezier laten beleven doordat ze hun beste voetbal spelen is de hoofdbedoeling van de jeugdopleiding. Om de evolutie zichtbaar te maken worden testen afgenomen tijdens trainingen. Wedstrijden worden geanalyseerd. De gegevens worden bijgehouden in een persoonlijke fiche.

Bekwame trainers leiden spelers op tijdens de wekelijkse trainingen en wedstrijden. Bij de Kempense Voetbalacademie worden regelmatig opleidingen en bijscholingen georganiseerd om up to date te blijven.  

Voetballen in een aangename sfeer is leuk om te doen. Jeugdsportnet KDR, afdeling Kempense Voetbalacademie, organiseert regelmatig in samenwerking met de clubs, gezamenlijke activiteiten. Het accent ligt op een positieve sfeer.

© 2019, website powered by Twizzit.com